Help mee!

Er zijn verschillende methoden om

Een kortdurende campagne starten

Wat leuk dat je de moeite neemt om een donatie-campagne te starten! Elke vorm van financiële hulp hierbij waarderen we uiteraard enorm!

Je kan ervoor kiezen om je publiek direct te laten betalen op onze rekening. Hiervoor werken we samen met betaalserver Mollie. Dit heeft namelijk voordelen, omdat je publiek deze giften af kan trekken van de inkomstenbelasting vanwege onze ANBi-status. Ook scheelt het jezelf gedoe achteraf, en kun je je volledig richten op de campagne zelf. Om je zo goed mogelijk hierbij te ondersteunen, hebben we de volgende werkwijze bedacht:

Voor kleine campagnes t/m €500,00

Deel met je publiek de link naar onze website: https://www.addisalem.nl/home/steun-ons/eenmalige-gift/ met een beschrijving van het probleem, ondersteund met fotomateriaal. Delen via Whatsapp is een prima middel, en al je publiek komt op dezelfde plaats terecht.

Bezoekers van de giftenpagina hebben ook de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief, waardoor we ons bereik kunnen vergroten en kunnen vermelden hoe de campagne is verlopen.

Voor grotere campagnes:

Hiervoor zetten we graag onze campagnetools in, zoals Canva en social media. Ook houden we via nieuwsberichten het publiek op de hoogte, en komt er op de homepagina een uitgelichte campagne.