Actie-vrijwilligers

Hou je van markten en beurzen? Vind je het leuk om voorbijgangers te enthousiasmeren om onze producten te verkopen? Heb je zin om mee te werken aan acties voor het goede doel? Schuw je een beetje vrijpostigheid niet? Dan willen wij je spreken!

Waarom zou je bij Addis Alem willen werken?

Addis Alem is een christelijke non-profitorganisatie, gericht op de kansarme naaste in Ethiopië. Als actie-vrijwilliger bij Addis Alem speel je een enorme rol in het vergroten van de zichtbaarheid en impact van onze organisatie. Jouw ondersteuning in de verkoop van (Ethiopische) producten, het uitdelen van folders en promotiemateriaal voor potentiële donateurs is van onschatbare waarde. Door jouw inzet draag je bij aan de verbetering van de levensomstandigheden van kinderen in Ethiopië, en geef je hen de kans op een betere toekomst.

Wat breng je mee?

Je taken zullen onder andere bestaan uit:

  • het bemannen van onze stands, marktkramen, kleedjes, verkooptafels e.d. tijdens markten, beurzen, evenementen en presentatieavonden
  • het daadwerkelijk (helpen) uitvoeren van onze campagnes en fondswervingsacties
  • het vergroten van onze zichtbaarheid en daarmee het werven van nieuwe donateurs

Wat kun je van ons verwachten?

Als actie-vrijwilliger bij Addis Alem krijg je de kans om jouw creatieve en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen, terwijl je tegelijkertijd hoop biedt aan kansarmen in deze wereld. Wij vinden jouw input en creativiteit van onschatbare waarde, dus elk idee om fondsen te werven is van harte welkom!

Dus waar wacht je nog op? Word vrijwilliger bij Addis Alem en draag bij aan een betere toekomst voor de naaste in Ethiopië! Wij hebben zin om kennis te maken!

Social media vrijwilliger

Vind je het leuk om je social media skills in te zetten voor het nut van je naaste? Kun jij met meerdere platformen overweg, of kent je organiseertalent geen grenzen? Wil jij bijdragen aan een betere toekomst voor onze naaste in Ethiopië? Word dan een social media vrijwilliger bij Addis Alem!

(meer…)