Namens het bestuur

Misschien is het u wel opgevallen. In de vorige digitale nieuwsbrief was weinig informatie vanaf ‘het veld’ te vinden. Dat klopt. Afgelopen maand is het in Ethiopië erg onrustig geweest. Vanwege de moord op een bekende zanger eind juni braken er onlusten los. Wellicht heeft u hier in het nieuws over gelezen. Op straat was het erg onveilig. Ook was het internet langere tijd afgesloten. Dit had tot resultaat dat de nieuwsberichten vanuit Ethiopië niet doorgestuurd konden worden. Gelukkig is de rust weer grotendeels teruggekeerd. Met familie Marijs gaat het goed. In deze nieuwsbrief ‘praten’ we u graag weer bij over Addis Alem Ethiopië.

Allereerst willen we wijzen op een artikel dat begin juli verscheen op CIP.nl (CIP staat voor Christelijk Informatie Platform). In dit artikel kunt u lezen over de manier waarop de Heere Pim en Gerdine naar Ethiopië heeft geleid en hoe zij gebracht zijn tot het punt waar ze nu staan met de stichting. Deel de link zeker met uw familie, vrienden of binnen de kerkelijke gemeente.

Voor de verschillende projecten zijn we op zoek naar een vervoersmiddel dat het vervoeren van personen naar de inloophuizen en de distributie van materialen mogelijk maakt. Uiteraard is het belangrijk dat de benodigde bus geschikt is voor de wegen in Ethiopië. Voor deze projectbus is een doneeractie opgezet.

Hartelijk dank voor uw betrokkenheid en het lezen van deze nieuwsbrief.

Judith Boogaard