Update vanaf ‘het veld’

Beste lezers,

Wat kunnen we af en toe genieten van een rustig ontbijtje in de zon op zaterdagmorgen. In alle rust doordat er geen personeel rondloopt en er geen mensen op de compound zijn die we helpen.

Afgelopen weken is het leven voor ons erg hectisch geweest. Veel kwam op ons af. Denk aan de strenge maatregelen in Ethiopië, maar vooral de hulpvragen die hard zijn gestegen in de afgelopen weken. Veel mensen kwamen aan de poort met de vraag of we hen konden helpen. Gelukkig hebben we door verschillende sponsoren een nieuw programma kunnen opstarten, waarbij we tijdens deze crisis de meest kwetsbare mensen kunnen ondersteunen.

Dit betekent dat we in de afgelopen tijd erg druk waren om dit project te ontwikkelen en op te starten. We waren van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat bezig met het werk. Ook de zaterdagen zijn nog druk door de bezigheden waar we in de week niet aan toe komen. Zo ook nu (zaterdagmorgen). We zijn stukjes aan het schrijven voor de nieuwsbrief om de achterban op de hoogte te houden van alles wat hier in Ethiopië gebeurt.

We zijn erg dankbaar dat we iets kunnen betekenen voor de mensen die op dit moment in grote nood zijn en vandaag niet weten wat ze morgen moeten eten.

Helpt u mee om deze kwetsbare mensen te helpen?

Pim Marijs