Addis Alem verhuist naar nieuwe locatie

Jarenlang huurde Addis Alem twee locaties, in Dukem en in Bishoftu (Debre Zeyt), en een kantoor. Helaas besloot onze huurbaas afgelopen week om onverklaarbare redenen het huurcontract te beëindigen, en daarmee moeten we het inloophuis in Bishoftu sluiten. Maar… er kwam een prachtige kans voorbij!

Na een aantal bezoeken aan een nieuwe locatie, slechts 5 minuten verwijderd van de oude locatie in Dukem, hebben we een belangrijke knoop doorgehakt: vanaf nu gaan we verder met één hoofdlocatie, en een steunpunt in Bishoftu. In de loop van de tijd hebben we hier steeds meer activiteiten ontplooid, en is er eigenlijk een behoorlijk ruimtegebrek ontstaan.

De nieuwe lokatie in Dukem is groot genoeg om de komende jaren verder te groeien. Het huis heeft twee verdiepingen, een mooi plein, en dus is er ruimte voor de kinderen om te spelen, en om te werken. Ook het team is dolenthousiast over de prachtige locatie.

Het team heeft in twee weken tijd de nieuwe locatie omgetoverd tot een splinternieuwe omgeving. Vrienden uit de kerk hielpen met de verhuizing, en vandaag is de locatie officieel in gebruik genomen. Vanaf deze plek worden vanaf nu alle activiteiten voor het sociale deel van de organisatie gecoördineerd.