Helpt u ons om gehandicaptenzorg in Ethiopië mogelijk te maken?

Hier ziet u Bilal en Ayalkibet, twee anders begaafde kinderen uit de dagopvang van Addis Alem. De kinderen die de dagopvang bezoeken komen uit arme gezinnen die zelf niet kunnen betalen voor de opvang. Met een busje worden de kinderen ’s morgens opgehaald en aan het einde van de dag weer thuisgebracht. Ook krijgen de kinderen op de opvang wat te eten en te drinken. Ons team vangt hen professioneel op in een veilige speel- en leeromgeving. Aan de kinderen wordt ruimte geboden om zichzelf te zijn en zich te ontplooien. Binnen de dagopvang leert het kind sociale, motorische en educatieve vaardigheden die hij/zij later nodig zal hebben voor een plekje in de maatschappij, ieder kind binnen zijn/haar eigen vermogen en het eigen niveau.

Voor Bilal en Ayalkibet zoeken wij sponsors. Voor €30,- in de maand kan één kind naar de dagopvang komen. Iedere sponsor ontvangt een welkomstpakket dat bestaat uit informatie over het sponsorkind en een mooie foto. Minimaal 2 keer per jaar ontvangt u post van uw sponsorkind en een verslagje hoe het gaat. U mag ook post, een persoonlijke foto en/of eventueel en kleinigheidje opsturen naar Ethiopië.
Wel bijdragen maar geen eigen sponsorkind? Dat kan ook! Het is mogelijk voor een eigen gekozen bedrag het klasje te steunen.

Meer weten over Bilal of Ayalkibet? Neem dan contact op via sponsorkind@addisalem.nl.