Kom klussen in Ethiopië!

Heb jij twee rechterhanden, en in de maand augustus nog niet zoveel plannen? Dan hebben we wat leuks voor je! We moeten verhuizen naar een nieuw inloophuis, en daar moet nog veel gebeuren voor we er in kunnen.

Afgelopen maart schreven we dat we op een nieuwe locatie zijn begonnen. Een prachtige locatie, die ons de mogelijkheid gaf om onze projecten meer uit te breiden. Helaas moeten we deze plek weer vaarwel zeggen, omdat de gemeente Dukem onverwachts heeft besloten om een weg aan te leggen die over de helft van ons inloophuis gaat lopen. Men is al begonnen met de sloop van huizen in de omgeving.

Gerdine vertelt: “Nadat we eerst uit het veld geslagen waren en menig traan hebben weg moeten slikken, gaf God ons en het hele team kracht en moed om ons te herpakken. We zijn dankbaar dat er een locatie is die geschikt is om de projecten te draaien, al moet er nog wel veel gebeuren voordat we er in kunnen.”

Jij kan ons helpen! De hele maand Augustus kunnen we inpakken, verhuizen, opknappen, schilderen, onderhoud gedaan worden, elektra aangelegd worden, en alle andere dingen die er bij een grote verhuizing passen. Goed om te weten: Wij zorgen voor onderdak!

Wat moet je doen? Stuur een appje naar Antonie Beens (+31627309631) of Pim Marijs (+251 92 459 9429), of mail naar info@addisalem.nl met je gegevens. Alhoewel de kosten voor eigen rekening zijn, ondersteunen we graag bij het regelen van tickets en visa.

Om de kosten van dit nieuwe inloophuis te dragen, moeten wij een aantal maanden huur vooruitbetalen, en moeten er potten verf, hout, cement en andere bouwmaterialen gekocht worden. Graag doen we beroep op uw vrijwillige bijdrage. Klik hiervoor op onderstaande knop!

Gelukkig zijn er al donaties binnen! Helpt u mee om de hele balk groen te maken?

1720