Reizigers van en naar Ethiopië gezocht!

Reist u binnenkort van of naar Ethiopië en heeft u binnen de toegestane 46 kg ruimbagage nog ruimte in uw koffer of handbagage, of neemt u slechts 1 koffer mee? Dan komen we graag met u in contact!

Naar Ethiopië

Regelmatig krijgen wij kleren, boeken, en andere spullen gedoneerd, die we in Ethiopië heel goed kunnen gebruiken. We stoppen deze spullen in wisselkoffers, die we vervolgens op afspraak bij u thuis bezorgen. Als u zelf nog iets aan de koffer wilt aanvullen, dan houden we vooraf rekening met het gewicht, en zo streven we ernaar geen ‘losse eindjes’ te hebben van overgebleven donatiemateriaal.

Deze wisselkoffers voldoen altijd aan de eisen en regels van de vliegmaatschappijen, zowel in formaat als de maximaal toegestane 23 kg per koffer. Ook houden we rekening met de eisen van invoer in het land, zodat het alleen neerkomt op het versjouwen van een extra stuk bagage. Indien gewenst pikken wij het in Addis Abeba op, en mocht u zelf nog geen vervoer vanaf het vliegveld hebben geregeld en uw bestemming is in de regio Debre Zeyt, dan willen we u graag van dienst zijn.

Vanuit Ethiopië

Ook als u op de terugreis naar Nederland naast een koffer souvenirs nog ruimte heeft voor extra bagage, dan treden we graag met u in contact. We vervoeren een deel van onze Ethiopische producten in de ruimbagage, omdat andere vormen van transport nog niet matchen met onze afname in Nederland.

Mogen we op uw hulp rekenen? Neem dan contact met ons op!