Voorbereidingen Sendedo Vrouwengroep

Na de regentijd pakken we als Addis Alem weer de lopende en ook  nieuwe activiteiten op. Dat vergt ook altijd weer veel voorbereidingen, bijvoorbeeld door meetings met het hele team team te organiseren om het afgelopen seizoen te evalueren en de plannen aan te passen voor het komende seizoen.

Zo hebben we de Sendedo Vrouwengroep (de vrouwengroep die de manden maakt en les in lezen en schrijven kreeg), weer opgepakt. In juli hadden ze een afsluiting van het seizoen, en deze week gaan we weer beginnen..! Ons team had ondertussen de tijd om te evalueren en een nieuw programma samen te stellen. We zijn benieuwd hoe het met de vrouwen, en met hun gezinnetjes gaat, en we zien weer uit naar de wekelijkse bijeenkomsten!

We hebben een leuk en afwisselend programma samengesteld met elke week weer een andere activiteit, waaronder herhalingen van vorig jaar rondom lezen en schrijven maar ook knutselactiviteiten en haak- en brei les.

We hopen dat de vrouwen op deze manier kunnen ontspannen, nieuwe dingen aanleren en hun creatieve geest kunnen stimuleren. Er hopen ook twee nieuwe vrouwen bij te komen die het manden maken nog niet helemaal onder de knie hebben maar dat hopen te leren. Ze komen uit een heel arme situatie en hebben weinig tot geen social netwerk. We hopen dat ze in ons programma meer mensen kunnen leren kennen en ook wat inkomen kunnen genereren door manden te maken.

Tijdens de ontspannen activiteiten hopen wij als team elke keer weer met de vrouwen in de gesprekken op de Heere te kunnen wijzen en we hopen dat we ze mogen zien groeien in het geloof! Bid u mee dat de Heere mag verheerlijkt worden, ook in de harten en levens van deze vrouwen?