Schoolproject Shala Senbete

Veel kinderen kunnen in Ethiopië niet naar school, omdat het voor ouders niet te betalen is. Kinderen hebben de toekomst, en daarom vinden wij dat onderwijs bereikbaar moet zijn voor elk kind. Zo ook in Shala, een zeer kwetsbaar gebied waar we de enige christelijke school in de regio ondersteunen.

12115
11135
(meer…)

Vaardigheidstrainingen

Om de mensen een kans te geven om een duurzame bron van inkomsten te hebben, worden er op allerlei gebied trainingen georganiseerd. Hiermee ontwikkelen ze vaardigheden om allerlei producten te kunnen maken, die ze op de markt, in hun buurt of via onze shop kunnen verkopen.

5200
(meer…)
Sendedo production

Addis Alem Handmade

Al onze producten vertellen een verhaal. Het is het verhaal van vooruit willen komen. Het verhaal van zorgen voor het inkomen van morgen. Zorgen voor het welzijn van de jeugd, die een beter leven moet hebben dan de generatie van nu. Onze producten worden door vaardige mannen- en vrouwenhanden in verschillende huizen in Ethiopië gemaakt. En in onze werkplaatsen.

(meer…)

Dagopvang voor gehandicapte kinderen

In september 2019 zijn wij van start gegaan met een klasje voor gehandicapte kinderen. Vier ochtenden in de week komen er kinderen het inloophuis in Dukem om les te krijgen. Deze kinderen komen uit arme gezinnen en hebben te weinig mogelijkheden om het reguliere onderwijs te volgen.

0
(meer…)

Kleinschalige noodhulp

Door de soms barre woonomstandigheden en slechte hygiëne krijgen we te maken met de meest diverse hulpvragen. Die variëren van het verstrekken van een set kleren tot vervoer naar een ziekenhuis, financiële hulp bij een operatie, enzovoorts.

50
(meer…)

Onderwijsondersteuning

Veel kinderen kunnen in Ethiopië niet naar school, omdat het voor ouders niet te betalen is. Kinderen hebben de toekomst, en daarom vinden wij dat onderwijs bereikbaar moet zijn voor elk kind.

1800
(meer…)